Tomáš Slavata předčasným Ježíškem

Už na střední škole jsem navštěvoval fotokroužek. Focení mě začalo bavit, a dle názorů ostatních mi to prý i jde. Jelikož pracuji jako redaktor a webmaster pro Zámeček, což je jediné oficiální médium pro dětské domovy, je pro mě důležité mít čím fotit. Až donedávna jsem si fotoaparát musel jen půjčovat.

Tomáš Slavta a František Berger

Tomáš Slavata mi svým gentlemanským gestem výrazně usnadnil práci. Nikdy jsem nevlastnil kvalitní fotoaparát, který by v terénu vykonal slušnou práci. Když se Tomáš Slavata, jehož akci Albert Triatlon Tour již druhým rokem poctivě dokumentuji, dozvěděl o mém „trápení“, neváhal a konal. Zcela zdarma mi věnoval svou zrcadlovku značky Lumix. Nejedná se o levnou záležitost, přesto tento sportovec ode mě vážně nechtěl ani korunu. Moc mě tím potěšil. Foťák využívám často. Sice jsem si ještě nezvykl na všechny jeho funkce, ale fotí se mi s ním dobře a snímky jsou velice kvalitní.

Tome, moc ti děkuji za tvou štědrost. Udělal jsi mi obrovskou radost a hlavně jsi mi ulehčil práci. Už nemusím před každou akcí, o které mám dělat reportáž do Zámečku, shánět fotoaparát. Je neuvěřitelné, co všechno děláš pro ostatní, a jsem velice rád, že patřím mezi ty šťastlivce, kteří se na tebe v případě nouze mohou obrátit. Děkuji!!!

Franta Berger

František Berger, ještě s vypujčeným fotoaparátem ze školy.

Franta je kluk, který si dokáže jít za tím snem, bez ohledu na to, že vyrůstá v dětském domově a prokázal velkou pracovitost v projektech, které realizuji. Proto si ten fotoaparát zasloužil, mnohem více než já sám. Franto díky za tvou pomoc.

Tomáš Slavata

AKTUALITY

11.2.
2023
Přípravy na 14 ročník Slavata Triatlon Tour 2023 jsou v plném proudu!. Zazávodit si mohou i děti, které vlastní kolo nemají - postaráme se o ně a kola s helmou zapůjčíme. Během závodů se také…
1.5.
2022
Již toto úterý se rozjede 13 ročník Slavata triatlon tour a už se na Vás moc těšíme. Hromová parta 
9.6.
2021
Triatlonové závody pro děti v Otrokovicích a Lomnici nad Popelkou se budou realizovat a už se teď na Vás moc těšíme. 
7.5.
2020
Vzhledem k situaci, která nastala, a hlavně kvůli tomu, že jsme veškeré naše finance vložili do konkrétní a rychlé pomoci mezi děti a dětské domovy, jsem se rozhodl, že letošní krajská kola…
14.3.
2020
Stále vše připravujeme tak, abychom dokázali ihned zareagovat na…